ERZURUM / HORASAN - Horasan Fen Lisesi

Horasan Fen Lisesi

MÜMTAZ TURAN MAH. EĞİTİM CAD. HORASAN FEN LİSESİ BLOK NO 10 HORASAN / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimizin: ileri düzey fen ve matematik yetenekleri ölçüsünde, bilimsel ve teknolojik esaslar dikkate alınarak sürekli olarak gelişen ve yenileşen, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kavramaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerinin sağlanması, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, etkili ve nitelikli birey olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin yeteneklerini dikkate alarak düşünen, araştıran ve üreten bireyler olmalarının yanında, bilgili, becerikli, öz güvenli olmalarını, liderlik özellikleri, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, yarının dünyasında söz sahibi olacak şekilde yetişmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün
08.30-15.40
ingilizce
Şahsi araç veya yaya
Horasan Merkez
İlçe merkezinde
Kontenjan Bilgileri
Her yıl 30´ar kişilik üç sınıf alınmaktadır. Yıllık öğrenci kontenjanımız 90´dır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuza 2023 - 2024 eğitim öğretim yılında en düşük 380 puan ile öğrenci alınmıştır.